Je bent hier:

Advertentie plaatsen

Advertentie

of

Uitleg

Als dit de eerste keer is dat je hier bent om een gratis advertentie te plaatsen: Selecteer de rubriek die het best past bij het artikel dat je wilt aanbieden. Komt niets echt in de buurt? Kies dan ''Diversen''. Kies een korte kernachtige ''kop'' als titel van je advertentie en vul je postcode in zodat eventuele geinteresseerden weten in welke wijk je woont. Kies een vraagprijs of kies voor 1 van de 3 opties onder de 2e knop.
Alleen de eerste keer moet je ''een naam'' invullen en je email - Je emailadres krijgt uiteraard niemand te zien. Men kan wel naast je advertentie op een knop klikken om je een bericht te sturen.
Als laatste kun je hieronder in de tekstbox de tekst plaatsen en dat wat je wilt aanbieden zo goed mogelijk omschrijven.
Na je eerste advertentie ontvang je van ons 2 mails. De eerste klik je aan om de advertentie te activeren en de tweede vermeld je inloggegevens zodat je makkelijker nieuwe advertenties kunt plaatsen en eerder geplaatste advertenties kunt ''beheren''. Ook heb je ''ingelogd'' veel meer mogelijkheden om je advertentie mooi te maken.

Jouw contactgegevens

Advertentie opstellen